Lente in de stad.

Lente in de stad
Het is lente en dat brengt vele voordelen met zich mee! De dagen worden langer, de temperaturen hoger, festivaltijd komt eraan, voorzichtig worden terrasjes weer opgebouwd, en als het een beetje meezit zal het de komende tijd mee gaan vallen met de regen! In ieder geval, als je in de stad rondwandelt kan je de volgende dingen tegenkomen. Wat mij betreft zijn het echte genietmomenten!

1. Fris lentegroen
Langzaamaan komt er weer blad aan de bomen, en wordt de wereld weer groener! Niet echt fijn voor de mensen met hooikoorts, maar toch is het genieten van dat alles weer opkomt. -ik kan het weten, niezend wakker worden is geen hobby!- Het mooist is het als het lentezonnetje erop schijnt.

2. Het zonnetje in je gezicht 
Goed nieuws voor als je vaak buiten op de bus of op de trein moet wachten: de tijd van het jaar is weer aangebroken dat je vaker de zon kan aantreffen! Dat maakt het wachten vaak een stuk aangenamer…Ook gezellig iets drinken op een terrasje zal snel weer mogelijk worden!

3. Naar buiten met de was 
Je ziet het niet vaak hier in Nederland, maar ik vind het wel een typisch lente plaatje: de was die weer buiten wordt gehangen voor die frisse geur.

4. Lentebloesem
Het gebeurt vaak in 1 week tijd: dan schiet het eruit en overal zie je opeens de bloesem bloeien! Ik vind het een heel mooi gezicht en je kunt het overal tegenkomen, ook middenin de stad!

Eropuit!
Met dat het weer wat warmer weer wordt en er zoveel is om van te genieten buiten, zou ik zeggen: pak je jas en ga naar buiten! Het is weer de tijd van het jaar dat het heerlijk is om buiten te zijn, geniet ervan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.